Redacció. Barcelona

Els formats digitals cada cop estan més presents al sector editorial: escriptors que hi donen suport i d’altres que s’ho miren amb recel; editors que no volen ni parlar-ne i d’altres que hi veuen aquí un bon negoci de futur; llibreries que no poden competir en aquest mercat i d’altres que no pensen tirar la tovallola.

Per fer front a les grans plataformes de venda de llibres digitals, el Gremi de Llibreters de Catalunya ha presentat Liberdrac, un portal de venda d’ebooks que ofereix una àmplia oferta de més de 10.000 títols en català i castellà i properament també en anglès, tant de fons com de les últimes novetats. D’aquesta manera, la gestió compartida de les quaranta llibreries que engeguen el projecte permetrà als petits establiments accedir amb més facilitat a aquest mercat i als grans reduir costos.

La nova plataforma Liberdrac comptarà també amb la venda d’un dispositiu e-reader, que s’actualitzarà contínuament, i que els usuaris podran trobar a les llibreries associades. Pel que fa als preus dels ebooks, els lectors trobaran títols des dels 2,84 euros en els llibres de fons.

Anuncios