Tenim quatre exemplars d’Els crits del passat signats per Camilla Lackberg. Voleu guanyar-ne un? Heu d’enviar a info@llegirencasdincendi.com el que us demanem a continuació (poseu nom complet i ciutat des d’on escriviu).  

Imagineu que Camilla Läckberg portés a Barcelona els seus personatges estrella, l’escriptora Erica Falck i el policia Patrick Hedström, per protagonitzar una nova novel·la. Tenint en compte el tipus de llibre que escriu Lackberg, quina podria ser la primera frase de la novel·la per tal de què enganxés qualsevol lector acostumat als freds ambients de Fjällbacka? Per exemple: “Tot i que a Barcelona la temperatura d’aquell estiu estava molt lluny de ser la de les nits fredes de Fjällbacka, la veritat era que veure el cos d’un home tan important a l’habitació d’una pensió de mala mort del Raval gelava la sang a qualsevol”. Les quatre frases més originals, s’emportaran un llibre signat!

Recordeu: la resposta a info@llegirencasdincendi.c​om amb el vostre nom i ciutat. Aquest és un concurs entre Llegir en cas d’incendi i l’editorial Amsterdam.

Anuncios